Results 1 to 5 of 5

Thread: logic and mac problem

  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    it's glam up north
    Age
    56
    Posts
    297
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    1121591

    Unhappy logic and mac problem

    Sign in to disable this ad
    How do you install 3rd party plugins onto a G5 power mac so I can use them in logic?
    I've read through the manual and I can't find it anywhere.
    I give espskully the splats

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    satan's taint
    Age
    8
    Posts
    3,378
    Thanks
    2
    Thanked 24 Times in 21 Posts
    Rep Power
    11594461
    put them in

    /Library/Audio/Plugins/Components if they're audio units or
    /Library/Audio/Plugins/VST for vst

    they have to be compatible with the platform (eg., Intel or PPC) or they'll be silently ignored, and of course, Windows compiled VST plugins don't work either.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Logic doesn't support VSTs anymore, either, only Audio Units.

    It does seem a little weird that Logic's manual doesn't tell you where to install third-party stuff, but I guess that's why most plugins you download (and certainly the ones you buy) tell you where they need to be installed.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    it's glam up north
    Age
    56
    Posts
    297
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    1121591
    Fuck it, I'll go back to using Cubase.
    I give espskully the splats

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If you need VST, that's a good choice.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mac Coreaudio and multiple devices (in Emagic Logic)
    By Dags in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2005, 16:52
  2. Apple Mini Mac with Logic 7 and Final Cut Pro HD???
    By pisces7378 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2005, 06:12
  3. I use Logic Audio for PC but want to get a mac. Go for the G5 or the G4???
    By pisces7378 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 8
    Last Post: 10-17-2003, 12:09
  4. Logic Audio Bought out by MAC, switching to pro tools?
    By ambi in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 8
    Last Post: 07-31-2002, 13:13
  5. Problem w/ Logic Delta and VST plug-ins
    By tkdunn in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2002, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •