Results 1 to 1 of 1

Thread: DM3200, Cubase 4 and Mackie Control Surface

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DM3200, Cubase 4 and Mackie Control Surface

    Sign in to disable this ad
    Hi guys,
    Recently I've updated my installer HDD and re-installed the appropriate apps.
    Although my DM3200-Cubase 4-OS X setup was working perfectly, the recent upgrade has disabled some important functions.
    I have setup Cubase as per Tascam's instructions for Cubase for a DAW Control Surface.
    The DM3200 has issues with the fader functions (select, volume, pan, etc), but the transport functions a re scrubbing-playing fine.
    I have attached screenshots for anything I have missed.
    Thanks in advance
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Control Surface: Mackie HUI or Control Universal?
    By NeveSSL in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 2
    Last Post: 12-20-2008, 04:01
  2. Control Surface for Cubase
    By snellular5 in forum Gear Reviews & Questions
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2008, 14:32
  3. Cubase LE with control surface or ProTools LE
    By homestudioguy in forum Steinberg / Cubase User Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-24-2006, 07:35
  4. Control Surface for Cubase SL 2.0 Mixer
    By TFranklin in forum Steinberg / Cubase User Forum
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2004, 21:27
  5. Mackie Control or Tascam Control Surface?
    By Adzzz in forum Mixing Techniques
    Replies: 9
    Last Post: 06-25-2004, 10:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •