Results 1 to 2 of 2

Thread: sample rate change

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    73
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    sample rate change

    Sign in to disable this ad
    im running SX3 W/ tascam us-428

    my default project set up

    1. 24bit record / 44.1 sample rate

    everytime i open my saved project there always popup saying " sample rate has changed" then when i play the project it plays in a real fast tempo in a higher pitch

    what is causing this

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Northern Utah
    Posts
    5,234
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    249909
    SOunds like Cubase is currently set to receive its clocking source form another unit. Sound liek this unit is sendind 48khz or higher as a clocking source.
    Dealer for Peluso Microphones, Blue Microphones and CBI cables....
    http://www.myspace.com/xstaticstudios

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Just maybe some useful info
    By Mindset in forum DJ & Hip Hop Production
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2006, 09:23
  2. bit vs sample rate
    By ohthatguy in forum Gear Reviews & Questions
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2004, 22:40
  3. sampling and depth rate
    By radiorickm in forum Newbies
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2004, 09:33
  4. Sonar project sample rate
    By mbuster in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-19-2003, 04:36
  5. Change sample rate on Sound Blaster Live Plat
    By toadies in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2003, 21:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •