Results 1 to 4 of 4

Thread: Help!

  1. #1
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Help!

    Sign in to disable this ad
    What's happened to midi?
    Does anyone know?
    I record midi (such things as retrologue or padshop, contact etc) Previous recordings play
    But when you open up a new track to record midi, it wont record it, even though the retrologue, or whatever synth you've opened on the screen, the keyboard plays and the sound comes out.
    The real life keyboard that is wired into midi won't play. ALSO....
    Whenever I open up Cubase, this window appears; e licenser control message: soft e licenser doesn't have enough permissions to run LLC to fix this problem....Does this have anything to do with it?
    I bought this Cubase 9.5 last year and it came with a dongle or memory stick. I have upgraded the latest info on it.....Do I need some sort of new code to type in? If so where do I get this?
    Or does this have nothing to do with it?
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    50
    Posts
    19,714
    Thanks
    1,022
    Thanked 747 Times in 670 Posts
    Rep Power
    21474865
    Sound like you have a temp license for Cubase. It has been a long time since I have dealt with this.

    Try to open elicenser and update it.

    Otherwise go to the Steinberg.net forum and ask there.
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 10 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ok thanks, will try those things

  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    50
    Posts
    19,714
    Thanks
    1,022
    Thanked 747 Times in 670 Posts
    Rep Power
    21474865
    Quote Originally Posted by deathbymagic View Post
    ok thanks, will try those things
    How did it go? Updating licenser/maintenance should take care of the issue.
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 10 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •