Results 1 to 5 of 5

Thread: Anyone have this problem?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    153
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    Anyone have this problem?

    Sign in to disable this ad
    Telecaster Guitar Forum
    HOME
    FORUMS
    Watched Threads
    New Posts
    ...
    MENU

    2
    1,687

    Forums
    >
    ...
    >
    Pedal/Effects Owners Clubs
    >

    Does anyone recognize this?
    Tags: Add Tags
    Watch Thread
    Friday at 10:53 AM
    #1
    robert donithan2
    robert donithan2
    Tele-Meister
    I have a g5n multi effects pedal and have tried every trick from steinberg and zoom and other forums but cannot get the zoom g5n driver to act properly in windows 10-cubase elements 10...reinstalling cubase and the driver..change cables..etc..it just happened clear out of the blue...my other interfaces work fine..any help? 20190905_092939.jpg
    Attached Files:
    20190905_092939.jpg
    20190905_092939.jpg
    File size:153.6 KB
    Views:5
    Menu+ QuoteReply
    Friday at 10:58 AM
    #2
    Jim622
    Jim622
    Friend of Leo's
    Silver Supporter
    Cubase has never been my friend. I have nothing but issues.
    MenuLike+ QuoteReply
    A moment ago
    #3
    robert donithan2
    robert donithan2
    Tele-Meister
    20190916_135649.jpg One other thing...i mistakenly plugged the usb into a 3.0 port on my desktop, so i was wondering if that would hurt the g5ns' ability to work on computer..here are some other pics
    Attached Files:
    20190916_135612.jpg
    20190916_135612.jpg
    File size:82.9 KB
    Views:0
    20190916_135508.jpg
    20190916_135508.jpg
    File size:78.5 KB
    Views:0
    20190916_135443.jpg
    20190916_135443.jpg
    File size:71 KB
    Views:0
    20190916_135426.jpg
    20190916_135426.jpg
    File size:74.2 KB
    Views:0
    20190916_135345.jpg
    20190916_135345.jpg
    File size:91.4 KB
    Views:0
    20190916_135325.jpg
    20190916_135325.jpg
    File size:92.9 KB
    Views:0
    20190916_135305.jpg
    20190916_135305.jpg
    File size:94.6 KB
    Views:0
    Menu+ QuoteReply
    Write your reply...


    IMPORTANT: Treat everyone here with respect, no matter how difficult!
    No sex, drug, political, religion or hate discussion permitted here.


    New Threads
    Coxon2323Telecaster was my first, SG my...
    Coxon2323 posted 3 minutes ago
    TheGoodTexanWhat bass is this?
    TheGoodTexan posted 15 minutes ago
    TDPRI AutoPostNew Fender American Original...
    TDPRI AutoPost posted 26 minutes ago
    TDPRI AutoPostNew Fender Japanfender Made In...
    TDPRI AutoPost posted 26 minutes ago
    TDPRI AutoPostNew Fender American Elite...
    TDPRI AutoPost posted 26 minutes ago
    New Posts
    Coxon2323Telecaster was my first, SG my...
    Coxon2323 replied 3 minutes ago
    TheGoodTexanWhat bass is this?
    TheGoodTexan replied 15 minutes ago
    guitarjac2019Neodymium Speaker Replacement
    guitarjac2019 replied 31 minutes ago
    nojazzhereRic Ocasek
    nojazzhere replied 15 minutes ago
    PechorinWhat gauge strings are on your...
    Pechorin replied 4 minutes ago
    teledude66NAD Princeton Reverb
    teledude66 replied Today at 1:26 PM
    DivertedPrinceton Reverb-ish build, a...
    Diverted replied Today at 1:23 PM
    jvin248Anyone making 3D print guitars?
    jvin248 replied 45 minutes ago
    jvin248Making a Telecaster in Blender...
    jvin248 replied 20 minutes ago
    ChucksterVoodoo Lab Mondo... We Have the...
    Chuckster replied Today at 12:43 PM
    SnfoilhatWeber Kit or Scratch Build???
    Snfoilhat replied Today at 1:23 PM
    thechad1968-69 Traynor YGM-2 in need...
    thechad replied 16 minutes ago
    Telecaster88Removing Musty Smell from an...
    Telecaster88 replied 3 minutes ago
    Otis FineHarper Lee. An original.
    Otis Fine replied 35 minutes ago
    2018 Fundraiser Giveaway Sponsor
    Fender

    Forums
    >
    ...
    >
    Pedal/Effects Owners Clubs
    >

    TDPRI Mobile
    Contact Us
    Help
    DMCA
    Terms and Rules
    Privacy Policy
    About us
    The TDPRI is an independent, member supported forum and is not affiliated with Fender Musical Instruments Corporation.

    To contact the forum owner hit the Contact Us link.

    TDPRI Features
    Media Gallery
    Classifieds
    Member List
    Your Profile
    Contact Us
    Sister Sites
    Strat-Talk
    Gretsch-Talk
    Squier-Talk Forum
    My Les Paul
    The Gear Page
    Seven String Forum
    Marshall Forum
    Drum Forum
    Everything SG
    Epiphone Talk
    Disclosure
    The words Fender®, Telecaster®, Stratocaster® and the associated headstock designs are registered trademarks of the Fender Musical Instruments Corporation.
    EnthusedDigital
    © 2006-2019 All rights reserved.

    Forum software by XenForo® XenForo style by Pixel Exit
    XenForo add-ons by Waindigo™

  2. #2
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    essex
    Posts
    2,860
    Thanks
    13
    Thanked 411 Times in 376 Posts
    Rep Power
    4008612
    Really sorry - but I have no idea what all that is about? What's the problem? Perhaps a link to the real page would have been better - none of those files make sense without the links?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    50
    Posts
    19,574
    Thanks
    984
    Thanked 728 Times in 652 Posts
    Rep Power
    21474864
    Haha! Yeah, not sure anyone could make sense of whatever that is.

    Come back with a link Robert.
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 9 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Derby City
    Posts
    143
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Rep Power
    24147
    From Telecaster forum

    Does anyone recognize this? | Telecaster Guitar Forum


    I think this is related to this prior post in Newbies.

    Zoom g5n effects pedal driver problems

    It appears he also posted on the Steinberg/Cubase forums.

    RE: possible solutions

    One thing would be to determine if it is a Windows 10/ Zoom issue or a Cubase/Zoom issue. This could be checked by using a different program like Reaper. If the G5N still doesn't show up or work properly, then you have eliminated Cubase as a culprit. That means either an incompatibility with Win 10 (possible broken due to a Windows update... revert back to previous restore point), or an actual hardware issue.

    Two other things to try, a different computer and/or different version of Windows.
    Last edited by TalismanRich; 4 Weeks Ago at 16:02.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    essex
    Posts
    2,860
    Thanks
    13
    Thanked 411 Times in 376 Posts
    Rep Power
    4008612
    I'll go with rich's advice. My brain is too fuddled.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with Sonar moving slow / Problem deleting old files
    By eternalwinter in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 21
    Last Post: 03-26-2012, 22:47
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-08-2012, 17:40
  3. Compression to control dynamics... Tracking problem or Overall problem?
    By Change of POETS in forum Mixing Techniques
    Replies: 15
    Last Post: 02-04-2007, 21:47
  4. problem with inserts (hopefully i'm the problem...)
    By osus in forum Recording Techniques
    Replies: 6
    Last Post: 03-09-2006, 10:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •