Results 1 to 5 of 5

Thread: JV-1080 - patch mode question

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry

    Sign in to disable this ad
    I am new to the JV-1080 and am having some trouble getting sounds to play in patch mode-- well, I can't get any sound unless I'm in performance mode. The parameter button is off, the little asterisk is in the window, the midi message light is indicating imput...what's wrong?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Leuven Belgium
    Age
    62
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cool

    Have you tried asking this on a dedicated platform for VS recorder users?
    I use a VS880EX, so I don't really see what you asking. Here is a link you might be want to use:
    < http://www.vsplanet.com >
    I always found answers there, about VS recorders, that is. Good luck.
    With musical regards from Belgium.

    Oh now I see it after reading again, this is not a VS-1080(New Model?) but a "synthesizer".
    NPALMER,
    Maybe you posted this problem in the wrong Forum. Well, I now realise that I was wrong with my answer. Sorry, for wrong advise. Look for SYNTHESIZERS.

    [This message has been edited by Hano (edited 06-29-2000).]

  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    645
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5097

    Wink

    Since this is a Roland forum and the JV is a Roland product.....

    The midi light goes on the the JV1080 no matter what channel the midi data is coming in on. I think patch mode only receives on channel 1... therefore, check the midi channel. Just a guess

  4. #4
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Leuven Belgium
    Age
    62
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Dear RJT,
    I fully agree. I was wrong, and I hate to say it, but it's probably me. Good luck.
    I also use a Roland JV-30.
    I should read more carefully.(and I will)
    Regards,
    Hano

  5. #5
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wink

    The correct answer is: the JV-1080 in PATCH mode is set to receive on channel 1. Thanks for the help! Sorry I posted in the wrong forum.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •