Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem Closing/Saving sessions

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    162
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    79

    Problem Closing/Saving sessions

    Sign in to disable this ad
    Just recently, I just began being unable to close sessions, because when I go to save i get this message:

    Could not complete the close session command because NEOAssertion in "/volumes/development/vb_cliff/AlturaPorts/SDKs/Neo61/Libraries/Macintosh/Environments/Alone/../../../../source/CNEOIOblock.cpp", line 164.

    I have to shut down the computer by holding the power button down and then restart and try to retrieve the sessions from the backup files. Help?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Austin, TX, USA
    Posts
    3,086
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2963436
    Quote Originally Posted by fris9 View Post
    Just recently, I just began being unable to close sessions, because when I go to save i get this message:

    Could not complete the close session command because NEOAssertion in "/volumes/development/vb_cliff/AlturaPorts/SDKs/Neo61/Libraries/Macintosh/Environments/Alone/../../../../source/CNEOIOblock.cpp", line 164.

    I have to shut down the computer by holding the power button down and then restart and try to retrieve the sessions from the backup files. Help?
    I've not seen this particular error, but in my experience with Macs, when I see this sort of weirdness out of the blue I perform a search and destroy on the prefs file for the software that is misbehaving.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Kansas City
    Posts
    4,581
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    319739
    try trashing prefs

    what version of PT and OS?
    Do you have the latest CS updates? http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=23300

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sonar 4-5 "Random" problem (tough one)
    By Thrawn in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2006, 13:18
  2. Protools LE bouncing/recording/playback problem
    By skibummer in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 19
    Last Post: 08-04-2006, 09:51
  3. Major Computer Problem
    By Tekker in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 22
    Last Post: 09-03-2005, 06:00
  4. PA9 Multi-track playback synch problem
    By JimKelly_in_wa in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2003, 15:51
  5. SM58/AW4416 compatibility problem?
    By Amber Valetta in forum Microphones
    Replies: 21
    Last Post: 02-05-2002, 14:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •