Results 1 to 1 of 1

Thread: Logic Pro.. What do you use it for? (DOUBLE POST - IGNORE)

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Burnley/Leeds, England
    Age
    32
    Posts
    942
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    68354

    Logic Pro.. What do you use it for? (DOUBLE POST - IGNORE)

    Sign in to disable this ad
    Double post - ignore
    Last edited by Tifstorey; 03-02-2008 at 04:16. Reason: Double post

    "The Irish gave the bagpipes to the Scotts as a joke, but the Scotts haven't seen the joke yet."
    Oliver Herford.

    Proud member of GFCG
    Membership No:
    000 018

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Should I Use A Symetric SG-200 With Logic Pro?
    By whappingwharf in forum The Rack
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2007, 11:41
  2. Logic 7 Pro or Cubase 4?! (Intel-based Mac)
    By drummersteve in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 6
    Last Post: 01-26-2007, 23:19
  3. Can a major Logic Pro upgrade be expected from 7 soon?
    By M|\tt in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2006, 06:51
  4. crazy LOGIC PRO problem.... pleease help
    By freakkguitarist in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2006, 15:59
  5. Pro Tools M-Box or Logic?
    By Shanetor in forum Newbies
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2006, 11:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •