Results 1 to 8 of 8

Thread: logic 8 and imac g4

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    573
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    109264

    logic 8 and imac g4

    Sign in to disable this ad
    anyone running logic 8 on an imac g4?
    many people come to me and they say hey.......

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Under your bed
    Age
    43
    Posts
    486
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    605522
    Quote Originally Posted by brendandwyer View Post
    anyone running logic 8 on an imac g4?
    Not me - but I'm sure someone here will be able to help you:

    http://community.sonikmatter.com/for...er.com/forums/
    I don't find this stuff amusing anymore.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    353
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3259842
    Quote Originally Posted by brendandwyer View Post
    anyone running logic 8 on an imac g4?
    Are you having problems? I'm about to get Logic 8 for my macmini G4. Iuse Logic Express 7.2 and Pro Tools 7 right now without any problems.
    Conditioned to self interest with emotion locked away.....if that's what they call normal then I'd rather be insane.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    573
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    109264
    no i'm not having problems, but i have an imac g4 and just ordered logic 8. i'll let you know what i find
    many people come to me and they say hey.......

  5. #5
    Join Date
    May 2005
    Location
    Hampton Roads, Virginia
    Age
    53
    Posts
    458
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    139219
    Quote Originally Posted by lucky13 View Post
    Are you having problems? I'm about to get Logic 8 for my macmini G4. Iuse Logic Express 7.2 and Pro Tools 7 right now without any problems.
    sorry to hijack...

    but I have been on the PT blues and am thinking about changing over to Logic...

    any thoughts?
    Big Fucking Deal...

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,834
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    251834
    L8 requires 10.4.9

    what's your OS, i'm betting you need an update if nothing else.
    audio?
    seriously, give me negative rep.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    573
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    109264
    installed logic studio on the imac (i upgraded the OS three months ago)

    works fine. A bit sluggish with a bunch of instruments open, but i can render then as audio as i go.

    We'll probably get a used power mac g5 or a new mac pro next quarter or so.

    thanks
    many people come to me and they say hey.......

  8. #8
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Kent UK
    Age
    48
    Posts
    370
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    79482
    FWIW I've just upgraded to Leopard and gone from Logic 7.2 to Logic studio on my G5.

    It works well !
    MacPro, Logic 10.1, MOTU 828x

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logic Express vs. Soundtrack Pro?
    By Unsprung in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 21:49
  2. How can my iMac be useful..?
    By netroM in forum Newbies
    Replies: 15
    Last Post: 11-25-2005, 19:13
  3. Apple Mini Mac with Logic 7 and Final Cut Pro HD???
    By pisces7378 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2005, 05:12
  4. The New Apple iMac G5 as a DAW???
    By pisces7378 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 18
    Last Post: 12-10-2004, 11:32
  5. Deal!!! All In One Imac Studio Starter!!
    By eMDe in forum Free Ads for Music/Recording Equipment
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2002, 20:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •