Results 1 to 5 of 5

Thread: random deletions...

  1. #1
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Seoul
    Posts
    1,755
    Thanks
    2
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    107396

    Thumbs down

    Sign in to disable this ad
    Ok, you guys.. has anyone had any problems with CEP 1.2 randomly deleting files? It seems to be a 1.2 only problem...

    xoxoxo

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    21

    Question

    <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>CEP 1.2 randomly deleting files?<HR></BLOCKQUOTE>
    CEP has done some awful stuff to my tracks, inserting chunks of digital noise into .wavs almost at random, but it's never delted a file! Could you explain in more detail?

    curious


  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Seoul
    Posts
    1,755
    Thanks
    2
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    107396

    Wink

    well, I only use 1.1, but I want to o up to 1.2, BUT my buddy has told me horror stories of 'random deletions' as well as this insertion of noise and such. I really just want to know if it's 1.2, or if it's just his system.. or what? 1.1 is golden.. it never does anything bad to me. ever. BUT it doesnt have all the features that 1.2 has. so my real question is.. will 1.2 screw me?

    xooxx

  4. #4
    Join Date
    Mar 1999
    Posts
    9,932
    Thanks
    174
    Thanked 117 Times in 116 Posts
    Rep Power
    15816956

    Lightbulb

    The worst I get in 1.2 is pops and clicks, and that's probably not the software. No deletions yet - knock wood.

    Check out the thread on this page about saving files, though, if you haven't already - prepare yourself, and you'll be prepared.

  5. #5
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Central IL
    Posts
    637
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    542

    Wink

    I use CEP 1.2 a whole lot and have never had that happen, user error perhaps?

    MIKE

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •