Results 1 to 4 of 4

Thread: Messed up tempos

  1. #1
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    MO, USA
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Messed up tempos

    Sign in to disable this ad
    Whats up all? Ok, here is my problem. I use both Cool edit and Acid. The thing is when I make something in acid and then put it into Cool edit to add effects, when I put it back into Acid it runs at some ungodly tempo. I have messed with the edit tempo in Cool edit but I dont get anywhere. What am I doing wrong and what can I do? Thanks
    King $teve

  2. #2
    Join Date
    May 2001
    Location
    Holland
    Age
    35
    Posts
    925
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    224117
    What is really the change in the tempo?
    And can't you just use Cool Edit for everything, not just the effects? It's a great working program for a lot of stuff.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Seoul
    Posts
    1,755
    Thanks
    2
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    107396
    im unclear as to what exactly is happening... I havent used Acid in a while.

    But off the top of my head..
    do the Sample rates match up?

    if they do, then tell us more..

    xoxo

  4. #4
    Join Date
    May 2001
    Location
    Holland
    Age
    35
    Posts
    925
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    224117
    Sample rates is an important issue.
    You could simply change 'em with CE.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •