Results 1 to 2 of 2

Thread: how do i set up effect busses

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    285
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    211

    how do i set up effect busses

    Sign in to disable this ad
    just wondering if anyone could give a quick explanation. i'm sure the tutorial has it in there but i'm not on my studio computer right now so i cant check.
    www.myspace.com/comfortinyesterday

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    215
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    21
    on 2.0 in the section were you arm the track to record there is a dropdown that allows to set a bus.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. where to get cheap drum set
    By L'espion Noir in forum Drums and Percussion
    Replies: 26
    Last Post: 04-24-2005, 04:09
  2. help choosing a set
    By tilinmyowngrave in forum Drums and Percussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2005, 15:18
  3. Live Mixing Problems...
    By MiXit-G in forum Mixing Techniques
    Replies: 11
    Last Post: 04-07-2003, 05:17
  4. knowledge share on my vocoding
    By emerald tablet in forum Recording Techniques
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2002, 12:40
  5. busses, sends, submixes...long post
    By jrich in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 8
    Last Post: 07-23-2002, 16:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •