Results 1 to 1 of 1

Thread: Cool Edit Pro Assigning L/R or Stereo

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Planet Earth
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cool Edit Pro Assigning L/R or Stereo

    Sign in to disable this ad
    Hello all,

    Audition was on installed on my old computer that recently passed away. That's too bad, because I was just starting to get used to it.

    For the time being, I'm going to be using CEP 1.2a, which seems to be very stable on this not-so-powerful laptop I'm currently using.

    But here's the problem I'm having. It will not allow me to assign L/R or Stereo to a track.

    Just for giggles, I opened Wavelab and it does recognize both tracks separately from the Focusrite 212 just fine.

    So I'm assuming it's something to do with CEP 1.2a.

    Your help is much appreciated!
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2488: Assigning Two Inputs to Linked Stereo Pair
    By Zaphod B in forum TASCAM User Forum
    Replies: 9
    Last Post: 12-19-2005, 04:20
  2. Cool Edit Pro vs. Cool Edit 2000
    By Chammy in forum Sony Tools / Sonic Foundry
    Replies: 9
    Last Post: 03-30-2003, 09:00
  3. Cool Edit 2000 vs. Cool Edit Pro
    By samich17 in forum Cool Edit Pro / Adobe Audition Forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-21-2002, 07:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •