Results 1 to 2 of 2

Thread: Notes bunched up in first measure!!!

  1. #1
    Join Date
    May 2000
    Location
    USA
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry

    Sign in to disable this ad
    I'm going crazy! Sometimes I can succesfully record, other times the midi sounds fine while I'm recording but nothing appears in my track view except a tiny dot of stuff, and playback yields a bunched up group of rapid notes right at the begining while other tracks play back fine.

    Anybody???

    If there are settings I need to adjust, please direct me to the right section of the manual. Otherwise, help, please.

    Steve

  2. #2
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    Newport Beach, CA USA
    Posts
    5,220
    Thanks
    22
    Thanked 44 Times in 42 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Sounds like the same glitch I get from time to time with my Kawai MIDI controller. Sometimes my synthesizer (Sound Canvas) does this during playback of a .wrk file even though the notes aren't in the file. I've asked about this at the Sound Canvas Users Group and other users corroborate my findings. The difference between the Kawai or the Roland doing it is that when the Kawai does it it ends up in the file. Just use the event list to wipe the superfluous notes and try again. Usually the notes are a whole group of C's in the zeroth octave.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •