Results 1 to 4 of 4

Thread: CWPA9 line in will not record, help

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Sign in to disable this ad
    My Cakewalk 9 line in will not record,Mic in will but it sux. I have a Vortex PCI 8820 soundcard. How can I get my line in to work?
    I have the latest drivers.
    Thanks Guys

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    353
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    40

    Wink

    Pax:
    You might try this . . . The Line-in, unlike the mic, is stereo. When you arm the track to record, I'm assuming you can pick , Left - wave out or Right - wave out ? Try switching from one to another to see if the other works. I had this problem once, before I corrected my cable problems. Hope it works.

    Regards,
    PAPicker

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wink

    Thx for the help, I found out what it was. I had to setup my line record in sound recorder. It works great now ! I've had cakewalk for about a month,just now getting the hang of it.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wink

    Make sure your soundcard's line in is an available device for your Source.


    Make sure your port is set to wave out. Make sure you arm the track

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •