Results 1 to 4 of 4

Thread: Bandlab sonar - send doesn't work

  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Northern California
    Age
    72
    Posts
    424
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    214768

    Bandlab sonar - send doesn't work

    Sign in to disable this ad
    When I open an old Sonar project, one send works but no sound comes through the other to the bus. I've checked & everything is the same for both busses.
    An unrelated question - what is the difference between CMP, WRK and cakewalk project file? Project file seems to be from Sonar & WRK from an older Cake version?? CMP? Thanks.
    Paresh

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    314
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    102818
    Never heard of a CMP file

  3. #3
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Fredrikstad, Norway
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi. Try to delete the send, and re-add it again. Sometimes projects can become just a little corrupt.
    Also make sure the bus receiving the send signal works on another signal, to make sure the issue isn't on the bus side.
    All the best.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Northern California
    Age
    72
    Posts
    424
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    214768
    Thanks, I think I got it. For others - remember to enable the global fx, any fx in the fx bin, the send itself, + fx in the return bus.
    Paresh

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cakewalk by BandLab is finaly launched.. for FREE !!!
    By James Argo in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 22
    Last Post: 05-27-2018, 16:15
  2. 24-bit doesn't work
    By question444 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 4
    Last Post: 03-26-2009, 09:36
  3. Why doesn't this work?
    By booyah14 in forum Mixing Techniques
    Replies: 22
    Last Post: 05-11-2006, 09:16
  4. Why doesn't my CEP work?
    By Doink in forum Cool Edit Pro / Adobe Audition Forum
    Replies: 12
    Last Post: 03-15-2004, 04:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •