Search results

  1. T

    Imported Audio Tracks Not Aligning with Recorded Track Which Also Plays Back at Half Speed

    Only the track I was recording played back at half speed. But I will never know what the problem was because I changed from the H4n to a Presonus plus external mic as my input audio interface and have no further problems.
  2. T

    Imported Audio Tracks Not Aligning with Recorded Track Which Also Plays Back at Half Speed

    Yes, all imported files, and both Sonar and H4n have/are set at 44100 sample rate.
  3. T

    Imported Audio Tracks Not Aligning with Recorded Track Which Also Plays Back at Half Speed

    Tell me more about bpm mode. Perhaps that's the key. The original imported tracks from Band-in-a-Box had a tempo of 135bpm. I exported them as separate. WAV files with a 44100 sample rate. Sonar defaulted to 100bpm at the time I imported them. So I changed the tempo to 135bpm in Sonar, 4/4 time...
  4. T

    Imported Audio Tracks Not Aligning with Recorded Track Which Also Plays Back at Half Speed

    I thought of that.Both the Zoom H4n and Sonar are showing 44100. The only other thing is that I split the last few seconds of the piano clip so as to stretch out the last note. And although all the imported clips had a 16-bit depth, Sonar changed this processed clip to 32 bits. But at that point...
  5. T

    Imported Audio Tracks Not Aligning with Recorded Track Which Also Plays Back at Half Speed

    I saved some backing tracks from Band In A Box as wave files (44100, 16bit) and planned to use Sonar X2 Producer to record a melody and improv track. The importing went okay and I recorded a test melody track on Soprano sax using a Zoom H4N (also set for 44100, 16bit) as my input audio...
Top