Results 1 to 5 of 5

Thread: I just replied to a post and it didn't take.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Inside My Skin...
    Posts
    444
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Sign in to disable this ad
    I just replied to one of the posts, hit submit, and it took me back to the post, but my reply wasn't there?

    Anyone else get this problem?


  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Louisiana
    Posts
    534
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    265
    You didn't hear? Anyone with over $700 in PFP can no longer post here!

    Just hassling ya, haven't had that problem yet...Ray J

  3. #3
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    the desert of your mind
    Posts
    2,799
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Stuff like that happens to me. See Ed, I'm not the only one.

  4. #4
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    the desert of your mind
    Posts
    2,799
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Don't feel bad. I've completely logged out and back in thru my isp 3 times and after half an hour I still can't get to page two. Now when I submit this, if it works at all, I'll have to log off and back on again or it will go so slow my Internet Explorer will time out.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Inside My Skin...
    Posts
    444
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Oh, man.. I just timed how long it took to get to this reply form... 3:22 minutes and it's still trying to load the images. It's painful...

    I think Dragon's working this stuff out though...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •