Results 1 to 2 of 2

Thread: DX-8 with a TEAC 80-8 Not passing signal when engaged.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DX-8 with a TEAC 80-8 Not passing signal when engaged.

    Sign in to disable this ad
    I have an 80-8 with a DX-8 hooked to it. The round plug cable is hooked to the DX-8 and I can pass signal on all 8 tracks when it is not engaged. As soon as I engage the DBX for a track...no audio. With the unit off it passes signal, just doesn't when it is engaged. I triple checked the wiring an all is right.

    Suggestions?

    Mike

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Has anyone had this problem before?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. teac 3440 no source signal
    By johnfs19 in forum Newbies
    Replies: 7
    Last Post: 09-23-2016, 17:19
  2. No input signal on my Teac 80
    By thereelman77 in forum Analog Recording & Mixing - Tape & Gear
    Replies: 12
    Last Post: 08-06-2013, 13:20
  3. Teac A-3440, Teac RX-9 DBX, Teac AN-60 Dolby, Teac RC-70 wired remote
    By Avalonpb in forum Free Ads for Music/Recording Equipment
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2011, 09:23
  4. 388 not passing signal
    By iheartmeek in forum Analog Recording & Mixing - Tape & Gear
    Replies: 32
    Last Post: 10-09-2009, 15:45
  5. Im Getting Engaged!!!
    By rnb259 in forum DJ & Hip Hop Production
    Replies: 9
    Last Post: 02-14-2006, 10:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •