Results 1 to 2 of 2

Thread: 388 Wacky Servo Problem?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Capitol Hill, Denver, Co
    Age
    43
    Posts
    291
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    10562

    388 Wacky Servo Problem?

    Sign in to disable this ad
    Hey Guys, My 388 is very lightly used and is in excellent condition, however...Sometimes I'll turn in on to mess with it and the servo seems out of adjustment.I played some tapes on it the other day and it was fine. Now, last night and this morning, it does this....... I'll press play and it'll play for a second, click, stop. Press ffwd, starts to for a sec, click stop. Rwd, same deal. Does anyone know what this could be? Is there anyway to "reset" the servos? I thought turning it off and back on would help. No luck. Maybe it has something to do with the tape tension? I just have no idea. Thanks.
    A.A.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Capitol Hill, Denver, Co
    Age
    43
    Posts
    291
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    10562

    Ok, I think I figured it out.

    After doing some extensive research on the net and sifting through older posts. I believe I figured it out. Much of what I read claimed fuses could be the problem, however, none of my fuses "looked" bad. I just went to Radio Shack and bought all new fuses and replaced them anyway. Turns out, that what it was. :Works fine now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tascam 388 Problem
    By ocduff in forum TASCAM User Forum
    Replies: 12
    Last Post: 03-29-2008, 21:16
  2. Tascam 388 Problem
    By ocduff in forum TASCAM User Forum
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-2008, 19:13
  3. 388 tracking problem
    By cracklin' in forum Analog Recording & Mixing - Tape & Gear
    Replies: 3
    Last Post: 10-20-2006, 15:19
  4. Tascam 388 problem
    By Braque Banshee in forum TASCAM User Forum
    Replies: 6
    Last Post: 02-22-2006, 00:51
  5. 388 problem
    By wildflower soul in forum Analog Recording & Mixing - Tape & Gear
    Replies: 7
    Last Post: 09-12-2003, 10:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •