Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 50 of 50

Thread: trying to buy Elelments 9

  1. #41
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auburn NY
    Posts
    2,664
    Thanks
    0
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    6593621
    Sign in to disable this ad
    Apparently I have to purchase a new dongle because my dongle is SL3 old and failing.

    I wish they fucking read the God damn back and forth sooner because we could have arrived at this point a lot quicker if they had.

    Anyhow, have the new one coming Friday, I'll let you know if it works or not.
    My home studio ---> www.nerolstudio.com

  2. #42
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    48
    Posts
    17,717
    Thanks
    567
    Thanked 478 Times in 421 Posts
    Rep Power
    21474860
    Great to hear they finally have a response man! I bet it does.

    I have an issue with one of my UR824's now. The ADAT slave one. After C9 upgrade the slave unit doesn't work. Nothing changed on my end. I just didn't use the slave for a few months.

    Created a support ticket and had response in less than an hour that the ticket was received. Then a PM from moderator and respond post on Steiny forum 9 hours later.

    Kind of impressed though not sure what the outcome will be...
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 9 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

  3. #43
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auburn NY
    Posts
    2,664
    Thanks
    0
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    6593621
    Well new dongle arrived and I transferred my licenses no problem.

    Did the whole schpeel inside license control and maintenance worked.

    So I email them back (they said to) to let them know I had a new dongle, what the serial of said dongle is and that I had successfully gone through the maintenance procedure no problem but that it had not upgraded me to 9.

    Thier reply?

    Email this email (something like info@stienberg.de or something) and inquire about the status of your 9 license.

    FUCK. ME.
    My home studio ---> www.nerolstudio.com

  4. #44
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auburn NY
    Posts
    2,664
    Thanks
    0
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    6593621
    I can't help but laugh at this point.

    Well gents, today is finally the day that there is a cubase pro 9 license on my dongle.
    My home studio ---> www.nerolstudio.com

  5. #45
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    48
    Posts
    17,717
    Thanks
    567
    Thanked 478 Times in 421 Posts
    Rep Power
    21474860
    Finally! Hope it was worth the wait!
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 9 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

  6. #46
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auburn NY
    Posts
    2,664
    Thanks
    0
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    6593621
    IDK, I have a group coming in tonight. If you think I'm using cubase 9 tonight for that, well you are wrong. haha

    Thank goodness steinberg licenses are backward compatible.
    My home studio ---> www.nerolstudio.com

  7. #47
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    48
    Posts
    17,717
    Thanks
    567
    Thanked 478 Times in 421 Posts
    Rep Power
    21474860
    Oh hell no! I tested with 3 single song projects to get preferences set, learn new features and test stability.

    Last weekend I started first full band project in 9. Smooth sailing.

    3 older projects that will be finished with 8.
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 9 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

  8. #48
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auburn NY
    Posts
    2,664
    Thanks
    0
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    6593621
    Yeah these projects are already started in 8.5 so I don't want anything going wonky.
    My home studio ---> www.nerolstudio.com

  9. #49
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ranelagh Tasmania
    Age
    66
    Posts
    7,058
    Thanks
    131
    Thanked 414 Times in 338 Posts
    Rep Power
    21474855
    Installing new software is the thing that stresses me to the utmost. Which, frankly, is why my music computers are still on XP.

    It's also why I don't like dongles, subscriptions and ilok stuff. I'm pleased Reaper does none of that!

  10. #50
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denver, CO
    Age
    48
    Posts
    17,717
    Thanks
    567
    Thanked 478 Times in 421 Posts
    Rep Power
    21474860
    Quote Originally Posted by Guitargodgt View Post
    Yeah these projects are already started in 8.5 so I don't want anything going wonky.
    Always the best choice. Don't fix it if it ain't broke and by no means update anything while in the middle of a project...... EVER!!!!

    Well, not software anyway.
    PC Win7-64-24G i7-4790k/Cubase 9 Pro 64-bit/2-Steinberg UR824's/ADAM A7x/Event TR8/SS Trigger Plat Deluxe/Melodyne 4 Studio/Other things that don't mean anything if a client shows up not knowing what it wants.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Getting certain midi instruments to work on Cubase 6 Elelments trial
    By Petravis in forum Steinberg / Cubase User Forum
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2012, 09:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Special 93% Offer

Got beats? Samples? Mixing and mastering services? Get a head start with this 93% OFF special offer!