Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with Logic Remote

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arlington, VA
    Age
    38
    Posts
    1,598
    Thanks
    355
    Thanked 151 Times in 143 Posts
    Rep Power
    21474849

    Problems with Logic Remote

    Sign in to disable this ad
    I use logic remote. It is a really cool feature. I link my iphone to the macbook pro and am able to hit start and stop record etc while I am sitting at the drum set on the pother side of the room from my DAW.

    The dang thing worked properly for about a week. Then it stopped linking up and I was using a work-around where I create a network with my laptop and connect to it with my iphone. That's OK, but it's just one more unnecessary step I'd prefer to eliminate. I'd much rather start up the ap and just go, rather than having to take computer offline just to track. Logic remote says it should work if both devices are on the same network. -That's not happening for me.

    Anyone have the solution to this? Thanks!
    “There is only one good, knowledge, and one evil, ignorance.” - Socrates

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Grand Rapids, MI
    Age
    35
    Posts
    1,037
    Thanks
    275
    Thanked 178 Times in 176 Posts
    Rep Power
    1610239
    I've had to kill the remote app on ipad and restart it to get it working again. And/or restart logic and occasionally kill the logic midi daemon (you can find it in system monitor but I don't remember the exact name).

    I also couldn't get my phone to pair with logic if I've also got my ipad paired with it. Beyond that it should just work, might be worth going to the store and asking one of the "geniuses" about it.

  3. The Following User Says Thank You to easlern For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logic remote does not connect
    By tna023 in forum Emagic / Logic Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2015, 21:35
  2. Logic Pro X with Logic Remote
    By ProPlayer in forum Emagic / Logic Forum
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2014, 20:59
  3. Problems with sound and REMOTE control TASCAM DM 4800
    By toreleiren in forum TASCAM User Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2012, 05:24
  4. anybody have problems with logic 8?
    By tojo in forum Emagic / Logic Forum
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2008, 05:30
  5. Logic Audio with a Fatar Studio Logic key bd. Problems with the EXS24mkII. HELP!!!
    By pisces7378 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2003, 08:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •