Results 1 to 3 of 3

Thread: Lost it!

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    northampton uk home of Dr Who and Blackstar Amps!
    Posts
    7,476
    Thanks
    1
    Thanked 390 Times in 368 Posts
    Rep Power
    8389059

    Lost it!

    Sign in to disable this ad
    AA 1.5 that is.

    About 3 w eeks ago I had a serious crash on this HP laptop and ever since I have not been able to run AA.

    It starts up and scans effects then Windows says there is a problem and I finish up with the message in the screenshot. Needless to say, no solution has been forthcoming!

    Extensive Googling revealed that other programs can upset AA and one such is Fruity Loops and I had a demo of that but uninstalling and registry cleaned was all to no avail.

    I have since removed other demo software including Magix Music Maker which is another "cut and shunt" style DAW like FL. Still no joy. I have removed and re installed AA 1.5 numerous times. I have the software on another W7/64 PC still working fine.

    I don't use the software very much these days but it can be handy and so any ideas, gratefully received.

    I would also just like to know WTF has gone wrong!

    Dave
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6,198
    Thanks
    215
    Thanked 378 Times in 351 Posts
    Rep Power
    12501256
    Does it have a repair program? Otherwise, you will need to go in uninstall, remove the folder that it installs to under the programs folder, do a CCleaner (make sure there are no registery hang overs) , reboot, then install. That should work for you. 99% sure.
    DM60 Tunes: The Collection

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    523
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    1114715
    as a final resort(s)?

    1) could try wiping the partition and reinstalling windoze then AA again... i have done this many times until i got the apps all plaing nice together, lol. sometimes the ORDER u install both programs in? matters... could see about reversing order of installation after reinstalling windoze fresh.

    2) i know its possible to have AA and FL both on an xp pro machine, i have done it. also on 7-pro...

    3) i USED to have the problem u describe? i wiped the partition, fresh install of windoze... and reversing the order of installing both programs made the difference for me.

    4) make up a NEW user, only for audio? that might tame down other progs from firing up or background running and screwing things up.
    Last edited by SEDstar; 01-16-2017 at 19:06. Reason: added text...
    "I am a no talent hack who has to learn music theory to make up for it..." KB3OYZ --... 73 ...--

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lost
    By sixer2007 in forum MP3 Mixing Clinic
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2012, 09:40
  2. I'm Lost and Could Use Some Help
    By DoorstepMusic in forum Sony Tools / Sonic Foundry
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2012, 20:31
  3. Really Lost!!
    By WICKED in forum Newbies
    Replies: 15
    Last Post: 08-28-2006, 11:50
  4. Lost Again
    By coplinger in forum MP3 Mixing Clinic
    Replies: 13
    Last Post: 09-17-2002, 06:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •