Results 1 to 2 of 2

Thread: "Bounce to Tracks" ?? ..

  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    35
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0

    "Bounce to Tracks" ?? ..

    Sign in to disable this ad
    Hello .. I'm having a hard time finding the "bounce" function in CbB . I've tried everything I can think of with no luck. I've got drum tracks I would like to combine on a big project and I'm sure I shouldn't have to export , and then import to solve this . I normally see "bounce to Tracks " in "Edit" on my older programs but not here . I am obviously over looking something .. Thanks for any help on yet "Another" post from me .... MS

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    WALES, UK
    Age
    67
    Posts
    474
    Thanks
    4
    Thanked 25 Times in 24 Posts
    Rep Power
    5254891
    In Prefs, under Keyboard Shortcuts, near the bottom!.

    Screenshot.jpg
    Last edited by jiff 41; 3 Days Ago at 07:08.
    I started out with nothing, & I've still got most of it left seasick steve

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Could not complete bounce to disk command..."
    By drumphil in forum Pro Tools Forum
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2008, 03:21
  2. Sometimes "Bounce Selection" doesn't do anything... wtf?
    By MistaMash'dup in forum Steinberg / Cubase User Forum
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2005, 21:08
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-12-2003, 07:30
  4. Does "Bounce to track" require good soundcard ?
    By James Argo in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-2003, 13:40
  5. "Bounce to tracks" options not like in the manual. (Sonar2
    By mixsit in forum Cakewalk / Sonar Forum
    Replies: 5
    Last Post: 08-25-2002, 21:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •