Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem Loading ASIO Driver

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Problem Loading ASIO Driver

    Sign in to disable this ad
    Hello All. I'm a long-time lurker, first-time poster-

    All of the sudden, when I load Cubase 3.11 SX, a message pops up proclaiming that the ASIO Driver could not be loaded because it could not be found. Under device setup, it says "No Valid ASIO Driver". My sound card is working. There is no problem in Sonar, so I'm almost entirely sure it is a software issue.

    Thanks,
    Aaron

    EDIT: Also when I load a session, a screen pops up showing the ASIO inputs and outs - each labeled "pending connection".

    EDIT part 2 - I just reinstalled cubase and everything works now.
    Last edited by AaronTheBassist; 04-13-2007 at 00:12.

  2. #2
    ecktronic's Avatar
    ecktronic is offline Mixing and Mastering.
    Join Date
    May 2004
    Location
    Scotland, Glasgow
    Posts
    4,592
    Rep Power
    1066533
    I would have advised that, but you bet me to it.

    Eck

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problem with amp
    By donkeystyle in forum Guitars and Basses
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2005, 14:57
  2. Echo Mia - ASIO -- Recording Problem!
    By rpc9943 in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2004, 20:45
  3. 388 Loading Problem
    By lowlight in forum TASCAM User Forum
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2003, 12:47
  4. How to uninstall a deeply-embedded driver?
    By Hemlyn in forum Digital Recording & Computers
    Replies: 5
    Last Post: 10-09-2000, 07:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Special 93% Offer

Got beats? Samples? Mixing and mastering services? Get a head start with this 93% OFF special offer!